torstai 3. syyskuuta 2009

Vuittonia ja viskiä

Louis Vuitton järjesti liikkeessään miestenillan. Tilaisuudessa esiteltiin Suomeen saapuneita miestenmalliston kenkiä. Mallisto on täällä myynnissä kuitenkin vain kymmenen päivää, minkä jälkeen se jatkaa eteenpäin. Mallisto ei ollut kovin laaja, siinä oli klassista brogueta ja kävelykenkää, sekä muutamat tennarit. Kengät olivat kuitenkin selkeitä ja tyylikkäitä. Suosikkini oli kävelykengät joissa nauhat oli piilotettu. Kanye West -mallistosta oli vain yhdet mustat lenkkarit ja nekin kokoa 46. Yhteistyö kuitenkin mahdollisesti jatkuu myös tulevaisuudessa.
Ja vaikka teemana olivat ne miesten kengät, suurinta huomiota tuntuivat herättävän Vuittonin catwalk-kokoelman helmikorkoiset kengät. Samat joiden pitkä saapasversio on ollut myös Madonnalla. Kengistä oli myynnissä mokkainen saapas, sekä yhdet korkkarit. Ja vaikka en aluksi ollut varma pidänkö korosta vai en, olivat ne livenä nähtynä upeat.

Myymälässä oli myös muutamia catwalk-kokoelman laukkuja. Niidenkin loisto häviää kuvissa. Esimerkiksi yllä oleva laukku oli uskomattoman hieno kun sen näki aitona kaikkine yksityiskohtineen. Näitä kaikkia harvinaisuuksia tulee usein vain yksi kappale Suomeen jos ollenkaan. Ja tämäkin ainokainen oli jo aikaa sitten varattu.
Syksyksi oli tullut taas niitä himoittuja leopardihuiveja. Myös uudella sini-pinkillä värityksellä. Ja leopardikuosikin on Stephen Sprousen suunnittelema.
Tarjoiluna oli shampanjaa sekä miehekkäästi viskejä. En ole koskaan liiemmin perustanut viskeistä, mutta nyt täytyy muuttaa käsitystä. Ilmeisesti en vain koskaan ole maistanut tarpeeksi hyviä. Savuinen Ardbeg oli maultaan niin pehmeä ja miellyttävä, että päätin ryhtyä viskien ystäväksi. Kohtuudella tietysti. Aromi oli niin voimakas, että siitä levisi koko baaritiskille miellyttävä, hiukan tervainen tuoksu.
Liikkeessä ei voinut kuvailla, joten kaikki näytöskuvat ovat style.comista.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

no nyt se on menoa, mun on saatava toi huivi. kiitti ku kerroit et niitä taas on!

JEPSUKKA kirjoitti...

Jepsukka loves Louis V:)