torstai 25. kesäkuuta 2009

Big Hair!


Isoa tukkaa tuntuu nyt tulevan vastaan joka suunnasta. Enkä tarkoita mitään kevyttä kohotusta, vaan kunnon kampauksia. Tässäkin hommassa suuntaa on näyttänyt Agyness Deyn, mutta trendiin on napannut kiinni moni muukin. Inspiksiä voi hakea vanhoilta hienoilta rouvilta. Jättitukka näyttää pitkään jatkuneen luonnollisuuden jälkeen taas jotenkin tosi hyvältä ja on ultimate-asuste. Vaatii tosin nuoren ja kauniin kantajan, ettei muutu Eiran mummoksi. Drew Barrymorekin alkaa jo olla siinä rajoilla.

Ollaan väännetty isoja hiuksia jo joissakin näytöksissä ja kursseilla. Homma vaatii hiukan enemmän pohjatöitä. Vanha kunnon rullaus on tietenkin paras. Ollaan kaivettu esiin myös klassikkotuotteet, kuten TIGI:n Catwalk -muotovaahdot ja Frisky -spraygeeli. Jos haluat föönata jättitukan, paras on TIGI:n Catwalk Rootboost -tyvikohottaja. Vaatii jo kuitenkin taitoa ja voimaa. Toinen hyvä apuri föönauksen alle on TIGI Catwalk Fashionista Big&Bigger -vaahto. Ja tupeeraustahan tarvitaan reippaasti että homma pysyy kasassa.

2 kommenttia:

S I L V E R kirjoitti...

Sophie on niin tyylikäs ja seksikäs tuossa videossa! =)

/silver

mv kirjoitti...

On, ja tykkään biisistäkin. Tommoinen hömppä jotenkin aina vetoaa kun aurinko alkaa paistaa. Kuuntelen aina aamulla salaa autossa radio KLF:fää.