sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

ROCKAHOLIC

TIGI:n odotetut Rockaholic-tuotteet on ovat lopulta saapuneet. Tuotteiden myynti alkoi juuri, joten niitä pitäisi olla saatavilla kampaamoista ihan lähipäivinä. Ja Suomi on TIGI:n mallimaana etulyöntiasemassa: uudet Rockaholic:it tulevat nyt myyntiin vain Suomeen ja Norjaan, muualle Eurooppaan vasta myöhemmin. Tuotteista on odotettavissa melkoisia hittejä. Ja toi rokkiteemahan puree täällä varmasti.

Kyseessä on siis TIGI:n uusi tuoteperhe, jossa on rock-henkisiä tuotteita rock-henkisille tyypeille. Ja kaikille wannabe:ille. Sarja aloittaa alkuun neljällä tuotteella, mutta kohta on lisäksi luvassa myös shampoo, hoitoaine, vaha ja spray-geeli. Tuotteissa on paljon mullistavia ominaisuuksia, sekä runsaasti uusia hoitavia ainesosia. Mutta nyt esittely Suomeen saapuvista tuotteista...
Rock Out Shine Blaster on uusi kevyt kiiltoseerumi. Tuote ei ole kuitenkaan pelkkä meikki hiuksille, vaan se tekee kiillon lisäksi paljon muutakin.
Kevyt seerumi ei tee hentojakaan hiuksia raskaaksi ja sopii siksi kaikille hiustyypeille. Seerumi on helppo käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Paras tuote on hiuksen pituuksissa ja latvoissa. Seerumi lisää nimensä mukaisesti kiiltoa hiuksiin, mutta samalla se vahvistaa ja kosteuttaa vaurioituneita hiuksia. Hoitavina aineina esimerkiksi jojoba- ja avokadoöljyt.
Tuotteessa on myös kosteussuoja, minkä ansiosta hiukset pysyvät paremmin sileinä ja kiiltävinä myös kostealla säällä ( tai hikisissä oloissa ). Kosteussuojan ansioista seerumi on myös luonnonkiharoiden ja pörröisten hiusten paras kaveri.
Shine Blaster tekee hiuksista terveemmän näköiset sulkemalla haaroittuneita latvoja. Tuote onkin tosi hyvä varsinkin pitkille hiuksille. Pitkähiuksisia kiinnostaa varmaan myös tämä ominaisuus: Shine Blaster nopeuttaa hiusten kuivumista! Tuote sulkee hiuksen pintaa, minkä ansiosta hiukset oikeasti kuivuvat nopeammin. Eli arvokasta aamuaikaa säästyy. Rock on!
Kannattaa huomata myös seerumin reilu pakkauskoko 100ml. Yleensä vastaavat tuotteet on pakattu 50ml pulloihin. Shine Blaster toimii myös muiden tuotteiden joukkoon sekoitettuna. Antaa lisäkiiltoa ja keventää hiukan tukea.

Fun Times Flexible Hairspray on ihan uudenlainen jäntevä hiuslakka. Tätä ei voi verrata mihinkään aiempaan lakkaan. Fun Times antaa keskivahvan joustavan tuen, ja se on helppo harjata hiuksista pois. Hiukset pysyvät halutussa mallissa, mutta ovat silti liikkuvat ja jäntevät.
Lakka on koostumukseltaan hiukan kosteahko, mikä esimerkiksi silittää pörröjä ja auttaa viimeistelyssä. Fun Times onkin hyvä sekä muotoiluun että kiinnittämiseen.
Kiinnityksen lisäksi Fun Times myös kiillottaa, vahvistaa hiuksen pintaa ja estää niiden kuivumista.
Lakassa on myös poikkeuksellisia suojaominaisuuksia. Se suojaa auringon lisäksi lämmöltä. Lakkaa voikin käyttää lisälämpösuojana rautojen ja muiden vempainten alle. Tosi hyvä esimerkiksi kihartamiseen.
Fun Times on työskentelylakka jota olen itse odottanut. Se ei tee klimppisen lakattua tukkaa, vaan hiukset säilyy liikkuvina ja luontevan näköisinä. Jos haluaa oikein tiukan tuen, sitä voi suihkia useampia kerroksia. Tosi hyvä varsinkin aukikampauksiin ja hiusten viimeistelyyn.

Born To Rock Leave-In Detangler on kevyt jätettävä hoitoaine. Se kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Suihke on mainio selvittelyapu kaikille hiustyypeille. Aukoo tiukatkin takut hellästi. Se sisältää myös nesteytettyä soijaproteiinia ja keratiini aminohappoja jotka hoitavat hiuksia.
Tuotetta voi käyttää kuiviin ja kosteisiin hiuksiin. Kuiviin hiuksiin käytettynä suihke on hyvä apu uudelleenmuotoiluun pesukertojen välissä. Itse olen käyttänyt tuotetta varsinkin kosteissa hiuksissa leikkausnesteenä. Se tasoittaa hiuksen rakennetta ja helpottaa käsittelyä.
Myös tässä tuotteessa on kevyt lämpösuoja joka suojelee hiuksia vaurioitumiselta.
Sopii hennommille tai lyhyemmille hiuksille jopa ainoaksi hoitoaineeksi, pidemmille tai huonokuntoiselle suihke toimii lisähoitona.

Suurin hitti uusista tuotteista tulee olemaan Dirty Secret Dry Shampoo. Kyseessä on siis ponnekaasullinen kuivashampoo. Tuotteen nimi saattaa kuitenkin hämätä, kyseessä on paljon muutakin kuin likaisten hiusten pelastaja.
Mutta joo, auttaa myös siihen rasvaiseen tukkaan. Eli jos hiukset ovat hiukan likaiset, suihke vie pois rasvaisuutta ja tuoksuja, sekä tekee hiuksista tuuheammat ja puhtaamman näköiset. Ei tietenkään korvaa oikeaa pesua kokonaan, mutta on hyvä hätäapu. Käyttö on simppeliä: ravista purkkia kunnolla, tuote suihkutetaan tyviin, annetaan vaikuttaa hetki ja sen jälkeen hiukset vain harjataan läpi. Kuivashampoon avulla voit vähentää pesukertoja mikä säästää hiusta, väriä ja vaivaa. Kovin kätsää.
Muut ominaisuudet ovat sitten vielä mullistavampia, Dirty Secret tekee hennoistakin hiuksista todella paksut ja runsaat! Itse olen käyttänyt suihketta kaiken tyyppisiin hiuksiin muotoilu- ja viimeistelytuotteena. Se tekee hiuksiin pehmeän ja runsaan rakenteen. Sprayaan suihkeen kuiviin hiuksiin tähtäillen varsinkin tyveen. Tämän jälkeen pöyhin hiukset kunnolla ja viimeistelen lookin. Kuivashampoon päälle voi vielä lisätä halutessa kiiltosuihketta, vahaa tai vaikka lakkaa.
Olen testaillut muitakin kuivashampoita, sillä ne ovat paras apu varsinkin kuvaus- ja näytöstyöskentelyssä. TIGI:n on tietysti paras. Se ei tee hiuksia niin sameiksi kuin monet muut. Se on hiukan mattainen, mutta ei täysin puuterinen. Tämän vuoksi sitä voi käyttää tummiinkin hiuksiin ilman että se näkyisi niin pölyisenä. Koska se on pakattu ponnekaasupakkaukseen, käyttö on siistiä ja helppoa. Tuote ei mene kuitenkaan henkeen, niinkuin eräs toinen ponnekaasullinen kuivashampoo jota testailin. Sain siitä köhän koko päiväksi. Ei hyvä. Suihke kuitenkin pölisee jonkin verran, joten ainakin mustia vaatteita kannattaa hiukan suojata.
Dirty Secret on hentojen suomalaisten hiusten paras kaveri. Se tekee runsaat rakenteen ja kohottaa lötkönkin hiuksen. Suihke on hyvä myös liukkaisiin hiuksiin sillä se tekee niiden rakenteen helpommin käsiteltäväksi. Itse olen käyttänyt paljon myös kampausten alle ja kuvauksissa. Mullistavin tuote aikoihin!

11 kommenttia:

Sallamaari kirjoitti...

Moikka!

Päädyin blogiisi googletettuani "tigi rockaholic dirty secret".

Mulla on tosi nopsasti rasvoittuva päänahka, siksi pyrin toisinaan pidentämään pesuväliä kuivashampoiden avulla. En ole vielä löytänyt sopivaa tuotetta, joten aihealue kiinnostaa kovasti.

Ensimmäinen kuivashampoo, johon tutustuin, oli ponnekaasupullossa oleva Swiss O Par Frottee -merkin tuote. Tykkäsin siitä muuten, mutta pullo sylki ilmaa muutaman käyttökerran jälkeen - se ei ollut siis todellakaan riittoisaa. Seuraavaksi ostin samaista tuotetta jauheen muodossa, mutta hiukset sähköistyivät aineen poisharjaamisen aikana ja alkoivat leijua. Eipä ollut kovin toivottu lopputulos... :P

Ehkä kuukausi sitten ostin Kicksistä Lee Staffordin suihkutettavan kuivashampoon. Pullo on söpö kuin mikä ja tuote tuoksuu hyvältä, mutta päänahkaani alkaa kutittaa tuotteen käytön jälkeen. Harmillista, jälleen kerran.

Brittien Hair-lehdessä oli maininta Label.m-merkin kuivashampoosta ja tänään sain kuulla tästä Tigin Rockaholic-sarjan uutuudesta. Täytynee kokeilla ainakin Tigiä, ja jos Dirty Secret ei miellytä, vaihtoehdot alkavat olla melko vähissä...

Sanni kirjoitti...

Onko sulla mitään pahaa sanottavaa Tigien koostumuksesta ja aineista mitä tuotteisiin on käytetty?

kullanmuru kirjoitti...

Oi, tuo kuivashampoo kyllä vaikuttaa aikalailla kaikin tavoin täydelliseltä!! Tuli kyllä heti mieleen joku festarishampoo :D

Saara kirjoitti...

Venailinkin tätä postausta ;). Multa lähtee huomenissa puhelu SKT:n suunnalle. Ko. kuivashampoo meinaan teki todella hämmentävän kuivumistempun pulloon, ja nyt se sitten helisee siellä sisällä palasina, kuin pieni marakassi.

Hämmentävää ja ainutkertaista :D

Toimi ihan mahtavasti kyllä sen 2 kertaa, ennen sekoamistaan!

Fun timesista tykkään myös ihan kympillä.

J-J kirjoitti...

En yhtään tykkää,että mainostat noita ihania tuotteita huikaisevan mahtaviksi,että tahdon heti itselleni samanlaiset! :D

mv kirjoitti...

MOi kaikki ja sori kun vastailen vasta nyt...
Ässä: olen kanssa testaillut salaa vaikka mitä kuivashampoita ennenkuin odotettu Dirty Secret saapui. Se on ollut tosi hyvä apu rasvoittuville hiuksille. Itse olen tykännyt varsinkin siitä, että tuote ei ole liian mattainen, eikä myöskään pölise liikaa. Jotkut aikaisemmin testailemani kuvivashampoot pöllysivät niin kovasti että oli koko päivän myös vaatteet valkoisina ja hengitys tukossa. Eli testaa. Ihmeesssä. Toinen tuotetärppi voisi olla TIGI:n Bed Headin Super Star -shampoo ja hoitsikka. Tuuheuttaa eikä rasvoita tukkaa...
Sanni: En mä kyllä nyt äkkiseltään keksi mitään pahaa vaikka kuinka yritän. Ja mulla on aika monen vupden kokemus. Joskus pelkäsin että varmaan kyllästyn tuoksuihin kun jotkut ovat voimakkaampia, mutta kyllä ne on kaikki vielä yhtä ihania. Sori.
Kullanmuru: Joo, ajattelit jo astetta pidemmälle. Kuivashampoo on varmasti festareitten pelastus. Se on täydellinen biletukalle.
Saara: Meille tuli pari pulloa takaisin, joissa oli ollut joku vika. Jos tuotteessa on joku vika, niin laita vain takaisin. Dirty Secretiä on myyty satoja pulloja, joten mukaan mahtuu ne pari maanantai kappalettakin.
FashionChika: Sori aivopesu. Mutkin on myyty näille. Olen käyttänyt nyt uusia tuotteita melkein kaikille asiakkailleni.

Sanni kirjoitti...

Okkei, jees, oon jostain kuullu jotain negatiivistä palautetta Tigistä ja jotenkin takertunu niihin vaikka en oikeestaan edes muista mitä negatiivistä niissä oli! :D Nyt voin alkaa himoita Tigin tuotteita! :)

Heini kirjoitti...

Itselläni sama homma, ekan kerran käytön jälkeen pullo tyhjeni ja jotain jäi "helisemään" pohjalle...sääli, että ostin pullon Englannista ja sitäkin sai odotella 4 vkoa. Laitoin valitusta sinne, mutta tuskin mitään korvaavat. Pyh...sama homma kävi myös Toni&Guyn vastaavan kanssa, ekan kerran jälkeen tyhjä. Siitä sentäs sain uuden tilalle heti Kicksistä ja on toiminut. Taitaa olla 90 % noista kuivashampoista viallisia.

mv kirjoitti...

Ja tässä ehkä pieni opetus nettishoppaamisesta. Kun ostaa tuotteen Suomesta suomalaisesta kampaamosta, voi viallisen aina vaihtaa uuteen. Nettikauppojen kanssa on aina säätöä. Varsinkin ponnekaasupakkaukset ovat herkkiä ja ne saattavat vaurioitua kuljetusten aikana. Monet nettikaupoista myös myyvät kakkoslaatua ja jämävarastoja esimerkiksi poistuvista tuotteista.
Dirty Secretin ekassa erässä oli ongelmia, eli juuri tuota tyhjenemisvikaa. Pulloja on palautunut ja vaihdettu uusiin. Vika kuitenkin korjattiin heti, eikä uusien kanssa ole ollut hankaluuksia, eli ei hätää.

Tuju kirjoitti...

Tigin tyhjenemisestä..

Pari viikkoa sitten hain paikallisesta kampaamosta pullon, kokeilin illalla etutukkaan, tykkäsin.

Tänäaamuna olisin halunnut sillä hieman tukkaa kohottaa, mutta kappas! Pullo oli ihan tyhjä!

Että ei ne pullojen ongelmat tainnut ihan ekaan erään loppua, harmi!

Anonyymi kirjoitti...

Ostin ensimmäisen pullon keväällä, ja se tyhjeni parin käyttökerran jälkeen. Seuraavan pullon kanssa olin ovelampi: kuuntelin suutin korvaa vasten, jääkö ponnekaasu vuotamaan. Ja jäihän se. Vaikka kääntelin ja vääntelin suutinta, painelin sitä hissukseen ja raivoisasti, suhina vain jatkui. Ei auttanut muu, kuin teipata suutin umpeen. Ei kovin näppärä pakkaus, vaikka itse tuote onkin mainio.