maanantai 16. maaliskuuta 2009

Tintti Alanko

Kuva: www.tinttialanko.blogspot.com
Viime aikoina on tullut tiuhaan tahtiin uusia kiinnostavia blogeja. Olen ollut itse niin kiireisenä etten ole kerinnyt kaikkiin vielä kunnolla edes tutustumaan. Esittelen löytöjäni sitä mukaa kun niitä tulee vastaan. Ja laittakaa myös hyviä vinkkejä omista suosikeistanne!

Tintti alanko on tehnyt pitkän uran kuvausmeikkaajana sekä eri meikkikoulujen opettajana. Tintti työskentelee meikkaajana myös SKT-GROUP:ille ja olemme tehneet yhdessä lukuisia projekteja. Olinkin innoissani kun Tintti kertoi aloittavansa muiden töidensä ohessa oman blogin. Tintin blogi keskittyy erityisesti meikkeihin ja kosmetiikkaan. Hän lupasi myös laittaa blogiin kokemuksiaan eri keikoilta, sekä kaikkien kaipaamia vinkkejä. Eli jos tulee jotain kysymyksiä meikeistä tai meikkaamisesta, kannattaa laittaa viestejä Tintille. Hän on työskennellyt myös kauneustoimittajana, joten vastaukset ja ohjeet ovat helppoja ja selkeitä.

Tintti vasta aloittelee blogiaan, joten kaikki palaute on kuulemma tervetullutta. Koko projekti hakee vielä suuntaansa, mutta kannattaa seurailla jo nyt, sillä blogista löytyy aina hyviä neuvoja ja inspiksiä.

Ei kommentteja: