sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Loisto bileet

Mitä tarvitaan onnistuneisiin juhliin? Ainakin punttikaupalla kukkia, 24 litraa viinaa, 103 litraa blandiksia, muutama sata cocktail-palaa ja 400 ilmapalloa.

Olemme järjestäneet kerran vuodessa Loistossa isommat kekkerit. Kyseessä ei ole ole mikään virallinen edustustilaisuus, vaan enemmänkin hyvät bileet kavereille. Kun yhdistämme voimamme ja ystäväpiirimme, saa isommat juhlat aikaiseksi. Olemme valinneet aina jonkin väljän teeman. Viime vuonna teemana oli ystävänpäivän kunniaksi "Je t'aime". Tänä vuonna "Monaco". Inspiraatio tuli Pariisin Voguen joulukuun numerosta, joka oli omistettu kokonaan Monacon prinsessa Stephanielle.

Rouva Linjalan kanssa kukkaostoksilla kukkatukussa
Olemme aina järjestäneet juhlat liikkeemme tiloissa. Yleensä olemme sisustaneet paikan kokonaan uusiksi teeman mukaan. Tänä vuonna emme kuitenkaan halunneet peittää kesällä tehtyä remonttia, vaan halusimme pitää homman aika simppelinä. Roudasimme liikkeestä ulos kaiken kampaamotoimintaan viittaavan minkä saimme irti, ja somistimme paikan vain ilmapalloilla ja kukka-asetelmilla. Lisäksi valaisimme tilan vain pehmeän lämpimillä sävyillä että kaikki näyttäisi aurinkoiselta ja kauniilta.

Osa cocktail-paloista odottamassa tarjoilua
Musasta vastasi Lauri Soini alias 80´s Cop. Lauri oli mahtava ja teki puolet tunnelmasta. Loppu tuli tietenkin kaikista upeista vieraista. En tiedä paljonko porukkaa oli illan aikana, sillä jengiä tuli ja meni edestakaisin. Laitan tähän postaukseen jo muutaman kuvan, ja lisää sitten kun saan niitä. Ihmisillä oli mielettömiä tyylejä. Meillä oli mukana koko illan ajan myös valokuvaaja joka tallensi koko kekkerit. Vierailla on kuitenkin aina aika hatarat muistikuvat, joten hyvä että kuvista voi katsoa myös mitä tapahtui ja ketä oli paikalla. Vesa Silver oli tehnyt Silver-blogiinsa postauksen jutusta. Hänellä oli hienot paparazzi-tyyliset kuvat bileistä. Myös Stellageen Outrageous Outings -blogissa oli juttua.
Ihanat cocktail-tytöt Salla ja Carolin pyörittivät baaria

Ilta meni loistavasti. Ja liian nopeasti kuten aina. Perusasiat on niitä parhaita. Hyvää musaa, paljon viinaa ja kivoja tyyppejä. Siinä toimiva resepti hyviin juhliin.









4 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

kiitos! oli loistavaa!

Hanna kirjoitti...

Kiitos Mikko mahtavavista kemuista, booli todella toimi - siinä syy nopeaan katoamiseemme ,)

Lauantaina nähdään!

Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos täältäkin! Oli huippua!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hauskan näköistä! Kuviin on saatu onnistuneesti tiivistettyä tunnelma mukaan.