tiistai 13. tammikuuta 2009

Kierrätystä

Kauden vaihtuessa alkaa aina spekulaatiot siitä kuka malli tekee minkäkin kamppiksen. Ja vanhat huippumallit on taas kaivettu kaapista esiin. Loistavasti säilöttyinä, sillä kukaan heistä ei ole enää teini. Suoritus on hyvä, varsinkin alalla jossa parin kympin jälkeen rupeaa olemaan jo seniori. Eläkeläissarjan voittaja on kuitenkin Madonna, joka nappasi Vuittonin kamppanjan. Madonnaa ei kuitenkaan voi tituleerata virallisesti malliksi.
Eniten kampanjoita vanhoista huippumallesta on Claudia Schifferillä, joka sai Naomin jälkeen himoitun YSL:n. Claudialla on myös Salvatore Ferragamo jo ties monettako kautta.
Kate Moss jaksaa myös porskuttaa ja uutuutena Versace-kampanja. Kate on tehnyt Versacea aiemminkin, mutta nyt vaihteeksi Gisele Bündchenin kera.
Christy Turlington säteilee Ballyn tylsähkössä kampanjassa. Erityisiä suosikkejani on Stephanie Seymour joka poseeraa Valentinolle. Stephanie on ollut aina uskomattoman kaunis.
Ja loppuhuipennuksena Dsquared2 joka on valinnut kampaanjaansa Naomin sekä kaikkien aikojen huippumallin Linda Evangelistan. Ja teemana vielä mehevästi catfight.

Claudia ja YSL
Claudia ja Ferragamo
Kate keikistää Versacelle
Stephanie Seymour ja Valentino
Kate Moss ja Sasha Pivarova Longchampille
Christy Turlington ja Bally
...Ja Naomin & Lindan catfight Dsquared2:lle

Ei kommentteja: