perjantai 30. tammikuuta 2009

Cosmopolitan Beauty Awards

Lux:issa tuoksui parfyymi kun Cosmopolitan jakoi perinteiset Beauty Awards palkintonsa. Tilaisuudessa annettiin palkinnot asiantuntijaraadin sekä lukijoiden valitsemille tuotteille. Erilaisia sarjoja löytyi lukuisia, ja monet kategoriat oli jaettu vielä hinnan perusteella kahtia.
TIGI:lle on aina ropissut palkintoja, tällä kertaa sen nappasi Bed Head:in Dumb Blonde Smoothing Stuff. Se valittiin lukijoiden suosikki muotoilutuotteeksi. Tämä viimeistelyvoide silittää, kiillottaa ja suojaa hiukset. Toimii blondien lisäksi muillekin.
Itse tilaisuus oli pidetty aika simppelinä. Väkeä oli paljon, ja muutoksena aiempiin, tällä kertaa mukaan oli kutsuttu paljon myös kosmetiikan ammattilaisi, kuten kampaajia ja meikkaajia. Tämä nosti tunnelman heti hauskaksi ja rennoksi. Koska oltiin Cosmon bileissä, tarjolla oli tietysti niitä cosmoja, ja viiniä, ja snacksejä... Tosin koska kekkerit olivat viikolla, lähinnä ruoka teki kauppansa.
Kun purkit oli palkittu, Olavi Uusivirta veti muutaman biisin. Ja siinä se sitten olikin. Kiitos Cosmopolitan ja onnea palkitut!
Ja nyt on kuulunut joka suunnalta että myös Elle järjestää myös Suomessa gaalansa. Ja vielä tämän kevään aikana. Jes!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jossain postauksessasi kaipasit palautetta blogistasi. Mielestäni blogistasi on tullut SKT-groupin mainosblogi, erityisesti Tigin osalta. Toivoisinkin jatkossa kosmetiikan suhteen hitusen puolueettomampaa "mainontaa".

mv kirjoitti...

No taustatietona, olen TIGI:llä töissä kouluttajana. Ja tietysti myös innoissani tuotteista. Kirjoitan kaikista tuotteista jotka tunnen, mutta valtaosa niistä on luonnollisesti TIGI:ä.
Saan paljon tietoa TIGI:n tuotteista ennenkuin sitä on virallisesti julkaistu, ja vuodan parhaat palat tätä kautta. Totta kai varmaan vedän kotiin päin, mutta tämä kaikki on sitä minkä tiedän parhaiten. On kivaa tehdä duunia sarjan kanssa johon itsekin luottaa sata prosenttisesti. Kaikki mielipiteet ovat kuitenkin omiani, enkä saa liksaa tämän blogin pitämisestä.