sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Duot

Uusimmassa Pinnissä 10/08 on taas joka vuotinen Suomi-trendit osio, johon he ovat pyytäneet pyytäneet kuvat eri hiustaloilta. Tänä vuonna teemana kaikille kuville oli "Duo", joka antoi paljon tilaa mielikuvitukselle. Ja mielikuvitusta oli käytetty, kuvia oli lehdessä laidasta laitaan, ja monen tasoisia.
Teimme Pinniä varten kahdet kuvat, toiset TIGI:lle, toiset Joicolle. TIGI:n kuvissa inspiraatio tuli TIGI:n uusista Bed Head Foxy Curls -tuotteista. Joicon kuvissa lähdettiin hakemaan voimakkaasti värjättyä graafista lookkia, kuitenkin pehmeästi viimeisteltynä. Ja meidän kuvathan olivat tietysti ne parhaat. Kiitokset vielä koko tiimille.
Hiukset: Mikko Vainio / TIGI Bed Head
Meikki: Piia Hiltunen / TIGI Bed Head Make Up
Tyyli: Mikko Vainio
Harmaa nahkatakki, värikäs toppi ja tummat farkut Diesel, paljettijakku ja violetti toppi H&M, turkoosit farkut Cheap Monday, koru Vivienne Westwood
Kuvaus: Paavo Lehtonen

Molempien mallien hiukset raidoitettiin TIGI True Light vaalennusaineella ja 6% hapetteella. Raidoituksen jälkeen koko hiuksiin levitettiin TIGI Colour Radiant Gloss sävyte 0-02 kylmä vaalea.
Viimeistelyssä uusi TIGI Bed Head Foxy Curls tuoteperhe. Hiukset pestiin ja hoidettiin Foxy Curls Frizz-Fighting sulfaatittomalla shampoolla ja kosteuttavalla hoitoaineella.
Kiharoiden pohjalle hiuksiin levitettiin Foxy Curls Extreme Mousse. Kun hiukset olivat kuivat, kiharat viimeisteltiin TIGI:n Hardcore Curl Stick –kiharapuikolla. Viimeistelytuotteina Foxy Curls Contour Cream –kiillottava voide ja Foxy Curls High –Def –erotteleva suihke.
Hiukset: Henri Nurmikolu / Joico
Meikki: Piia Hiltunen / TIGI Bed Head Make Up
Tyyli: Mikko Vainio
Mekot Gina Tricot, jakut H&M
Kuvaus: Paavo Lehtonen

Punahiuksinen malli:

Pohjaväriksi valittiin Joico Vero K-Pak Color sarjan sävy 7G+7RC 1:1. Korostukset tehtiin Joico Vero Ultran sävyillä kupari ja punainen.
Pesu ja hoito Joico Color Endure sarjan shampoolla ja hoitoaineella, sekä hoitosuihkeella. Muotoilu Joico Silk Result Straight Smoother -voiteella ja Thermal Smoother -suihkeella.
Viimeistelyssä Joico Design collection Molding putty ja Dry Spray Wax.

Tummahiuksinen malli:

Sävynä Vero K-Pak Chrome V4. Pesu ja hoito Joico Color Endure sarjan sampoolla ja hoitoaineella, sekä hoitosuihkeella.
Muotoilussa pohjatukena Joico K-Pak Thermal Design Foam. Viimeistelyssä Desing Collection Dry Spray Wax.

Ei kommentteja: