maanantai 10. marraskuuta 2008

DUO

Kuvasimme tänään Pinni-lehteä varten. Joka vuosi Pinni pyytää eri maahantuojilta muotikuvat, joissa on vuosittain vaihtuva teema. Teema on yleensä aika rento, ja jättää paljon tilaa tulkinnoille. Tämän vuoden teemana oli Duo, eli kuvassa piti olla kaksi mallia. Mitään muita rajoitteita tai ohjeita ei annettu. Siis loputtomasti mahdollisuuksia. Teimme kuvat kahdelle eri sarjalle: Joicolle ja TIGI:lle.
Joicon kuvissa oli teemana väri. Halusimme malleille selkeät ja vahvat värit, joissa kiilto korostuu. Tyyliin tuli inspiraatiota erityisesti loistavasta YSL:n syksystä, joka on ehdottomasti ollut tärkeimpiä kokoelmia tänä vuonna. Ja tietysti näpistimme taas sieltä ne mustat huulet! Myös Lontoon näytöksissä mustat huulet olivat trendi jolta ei voinut välttyä. Pidimme lookin mahdollisimman graafisena ja selkeänä. Mausteeksi tosin hieman pitsiä. Pitsi on nyt se uusi paljetti.
TIGI-kuvien teemana olivat uudet TIGI Bed Head Foxy Curls tuotteet. Halusimme kaksi massiivista kiharapehkoa, joissa on kuitenkin sopivasti rokkia. Tyylin pidimme TIGI:mäisen streettinä, paljon värejä ja rento meininki. Vahvimpia elementtejä myös TIGI-kuvissa oli meikki. Silmämeikki oli tumma ja voimakas, jotta saimme särmää kiharaiseen ilmeeseen.
Kuvaajana meillä oli Paavo Lehtonen, meikeissä Piia Hiltunen ja toisena hiuksissa Joico-kouluttaja Henri Nurmikolu. Alla olevat kuvat ovat vasta räpsyjä kuvauksista. Lopulliset valmiit kuvat joulukuun Pinnissä.

Haastavaa duunailua, mulla vastuualueena valon heijastaminen, Henkalla oli tuulikone
Foxy Curlsit hakevat asentoa
Carolin Joico-mallina
Testiposeerailua Joicon kaksoskuvaan

Ei kommentteja: