maanantai 13. lokakuuta 2008

TIGI Academy


Tiistai aamun leikkausmallit kuvattavina
Kaksi kertaa vuodessa SKT-GROUP järjestää Suomessa suuret TIGI Academy -kurssit. Viisipäiväisellä kurssilla käy aina kymmeniä, jopa parikin sataa kampaajaa ympäri Suomen. Kurssi etenee joka päivä saman kaavan mukaan, vain kurssilaiset ja mallit vaihtuvat päivittäin. Kurssin vetävät aina TIGI:n kouluttajat Lontoosta TIGI Academystä. Tänä syksynä kouluttajiksi saapuivat Heath Grout ja Kieron Webb. Heath on ollut Suomessa aiemminkin, mutta Kieron oli ensikertalainen. Molemmat ovat kuitenkin tuttuja myös TIGI Academystä Lontoosta. Heathin voi bongata myös TIGI:n kirjoista ja DVD-seteista.
Leikkaukset noudattelivat jo uutta ensi viikolla Lontoon Salon International messuilla julkaistavaa kokoelmaa. Kokoelma tulee olemaan nimeltään "Remix" ja se sisältää erilaisia leikkauksia ja värjäyksiä sekä naisille että miehille. TIGI tulee julkaisemaan jatkossa aina kaksi kertaa vuodessa kokoelman. Syksyn kokoelmat ovat kaupallisempia, ja keväisin julkaistaan pienempi, mutta räväkämpi lisäkokoelma. Uuden kokoelman leikkaukset upposivat täydellisesti sekä yleisöön että malleihin. Kokoelmaan oli tietysti sisällytetty paljon erilaisia pituuksia, mutta pääroolissa oli lyhyet, tiukat mallit. Niskat olivat myös lyhyitä, mutta varsinaisia A-linjoja ei enää paljoa nähty. Nyt vaikutteita poimittiin enemmän 20-luvun lyhyistä polkkatukista sekä 90-luvulta. Leikkaukset olivat selkeämpiä ja teknisempiä. Hiuksia yhä rikottiin, mutta harkitummin ja vain niillä alueilla joilla sitä todella tarvittiin.
Kaikki värit teimme malleille suomi-tiimillä ja tietysti uudella TIGI Colour -värillä. Koitimme pitää värit teknisesti mahdollisimman yksinkertaisina jotta ne tulisivat selkeästi esiin. Keväällä TIGI-tiimi tuo mukanaan Lontoosta myös värjärin, joka tulee vastaamaan kaikkien mallien värjäämisestä, tai ainakin värien suunnittelusta. Ja TIGI-värihän on loistava!
Kurssin aikana tihkui myös paljon pieniä juoruja ja paljastuksia. Kouluttajat kertoivat muun muassa että TIGI:lle tulee uusi ammattivälinesarja nimeltään TIGI Pro. Hardcore välineet pysyvät yhä valikoimissa, mutta ne suunnataan enemmän kuluttajille. TIGI Pro sarjaan tulee kuulumaan kaikki ammattitarvikkeet mitä voi tarvita, ja ne ovat TIGI:n kouluttajien suunnittelemia ja ideoimia. TIGI:lle tulee myös ensi vuonna kokonaa uusi tuoteperhe nimeltään Rockaholic, joka on nimensä mukaisesti rock-henkinen tuotesarja. Sieltä odotan erityisesti hiusten rakenteen tuplaavaa kuivashampoota. Myös S-factor:iin ja B for Men:iin on odotettavissa uusia tuotteita.
Viikonloppuna on sitten Lontoossa ne messut jossa näemme myös uuden kokoelman kirjana ja DVD:nä. Siitä luvassa sitten tarkempi selostus myöhemmin.
http://www.tigiprofessional.com/

Ei kommentteja: