keskiviikko 10. syyskuuta 2008

New Fudge Care Range

Fudge mallit - Kuva: Nina Pitkänen
Fudge lanseerasi uuden Care-hoitosarjansa myös Suomessa. Sarjaan kuuluu lajitelma erilaisia shampoita, hoitoja sekä suihkusaippua. Mullistavaa uusissa tuotteissa on niiden vaikuttava raaka-aine: guarana. Fudegella on guaranalle hiustenhoidon raaka-aineena patentti, joten sitä ei tulla löytämään mistään muualta. Guarana ravitsee ja virkistää hiuksia sekä edistää niiden hyvinvointia.
Lanseeraus järjestettiin Ravintola Meccassa Helsingissä. Tilaisuuden pitivät Fudgen Euroopan koulutuspäällikkö Louise Eastley sekä Euroopan myyntipäällikkö Leo Macaione. Ilta oli aika tehopakkaus. Kahden tunnin aikana Louise teki kaksi leikkausta, esitteli uudet tuotteet, sekä liudan valmiiksi tehtyjä malleja. Tarjolla oli myös viiniä ja aivan mahtavat pöperöt. Meccan keittiölle kiitos!
Tuotteista voi povata menestystä, sillä jo lanseerauksessa niistä sateli tilauksia. Myös muotoilupuolelle oli tullut uutuuksia. Fudgen hittituotteesta Shaperista oli tullut kaksi uutta versiota, Shaper Mint sekä Shaper Lite. Uutuuksia oli myös elastinen pohjatukiaine Reform. Testailin sitä malleille ja toimi tosi hyvin kaikkiin hiustyyppeihin, myös kundeille.
Oma suosikkini oli suihkusaippua Daily Mint Hair + Body Wash. Viilentävä geeli pesee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Se sisältää myös antioksidantteja ja kuorii kevyesti ihon pintaa.
Lisää tietoa Fudgen nettisivuilta...

Ei kommentteja: