keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Mallihaku vol2


Koska kaatosade sabotoi aiemman mallihakumme, päätimme järjestää uusintakierroksen. Tällä kertaa keskustassa kampaamo Athoksessa.
Eli samat tekstit uudelleen... Olemme järjestämässä TIGI Photo Awards -gaalaan lauantaina 20.9. massiivista hiusnäytöstä. Näytös on suurin TIGI-näytös mitä Suomessa on koskaan nähty. Paikalle saapuvat kaikki huiput, European Creative Director Nick Irwin tiimeineen, TIGI:n stylisti Jiv, TIGI:n koreografi jne... Ja tietysti ne kaikki vaatteet! Otamme osan malleista toimistoista, ja osan muuta kautta. Syynä tähän pitkälti se, että kaikilla toimistomalleilla on pitkä tukka mitä ei saa leikata eikä värjätä. Malleille ei joka tapauksessa tulla tekemään mitään outoja hökötyksiä, vaan hyviä kaupallisia TIGI-tukkia. Etsimme näytökseen hyvähiuksisia ja ennakkoluulottomia malleja. Hiukset voivat olla pitkät tai lyhyet. Mallien tulee olla 17-28 vuotiaita, vähintään 173 cm pitkiä ja vaatekokoa 34-38. Näytökseen valitut mallit saavavat värin ja leikkauksen lisäksi palkkion. Uusi mallivalintatilaisuus on tiistaina maanantaina 15.9. klo 17.00-18.00 Kampaamo Athoksessa osoitteessa Annankatu 31-33 C 41 / 2.krsHämeentie 50. Jos olet kiinnostunut tule näytille!

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Eikö rivimallien hiuksia ollenkaan värjätä koskaan? onko kaikilla muka omaväri ?

mv kirjoitti...

Tottakai kaikkien näytösmallien hiukset värjätään ja leikataan. Väreissä käytetään uutta TIGI Colour -väriä. Eli luvassa upeat värit!